Introductie


Als je regelmatig pizza op tafel zet kan steeds dezelfde topping gaan vervelen. Ook is het zonde om steeds weer hetzelfde te maken met je pizzadeeg, er zijn namelijk zoveel verschillende mogelijkheden!

Vers pizzadeeg of een kant en klare bodem?

Hoe maak jij pizza thuis? Ga je voor een kant-en-klare pizzabodem uit het koel- of vriesvak? Je kunt kiezen uit een paar varianten en een kant en klare bodem is ook lekker, heb je minder tijd of zie je het niet zitten om het deeg voor de bodem zelf te maken, dan is dit een prima optie. De bodem zelf maken is lekker, en vers, maar dit neemt natuurlijk wel weer meer tijd in beslag. 

Je vindt op deze site een basisrecept voor het zelf maken van de bodem maar je kan ook een rol vers pizzadeeg in huis halen. Je rolt het pizzadeeg uit, bestrijkt het met (tomaten)saus en verdeelt je gekozen ingrediënten op de pizza.

Wat je ook kiest, pizza is altijd lekker. Veel plezier met het maken van je eigen pizza's!