Mini pizza's met tomaat en geitenkaas
Ingrediënten:
- 2 pizzabodems (kant-en-klaar)
- 200 gr gedroogde tomaten
- 16 zwarte olijven
- 250 g champignons
- 200 g geitenkaas
- 250 ml tomatenpassata
- olie
- 1 th verse oregano
- 1 th tijm
- peper
- Verwarm de oven voor op 225° C.
- Steek 16 rondjes (van 10 cm diameter) uit het pizzadeeg.
- Leg ze op een bakplaat met bakpapier.
- Snijd de champignons in plakjes.
- Snijd de tomaatjes in kleine stukjes.
- Breng de passata op smaak met oregano, tijm, peper en zout.
- Verdeel de saus over de pizzabodempjes.
- Verdeel er de tomaatjes en de champignons over.
- Schep op elke pizza een theelepeltje geitenkaas en duw er een olijf in.
- Bak de pizza’s 12 minuten in de voorverwarmde oven.
- Werk af met een druppeltje olie.