Mini pizza's met tomaat en geitenkaas

Ingrediënten:
  • 2 pizzabodems (kant-en-klaar)
  • 200 gr gedroogde tomaten
  • 16 zwarte olijven
  • 250 g champignons
  • 200 g geitenkaas
  • 250 ml tomatenpassata
  • olie
  • 1 th verse oregano
  • 1 th tijm
  • peper
Bereiding:
  • Verwarm de oven voor op 225° C.
  • Steek 16 rondjes (van 10 cm diameter) uit het pizzadeeg.
  • Leg ze op een bakplaat met bakpapier.
  • Snijd de champignons in plakjes.
  • Snijd de tomaatjes in kleine stukjes.
  • Breng de passata op smaak met oregano, tijm, peper en zout.
  • Verdeel de saus over de pizzabodempjes.
  • Verdeel er de tomaatjes en de champignons over.
  • Schep op elke pizza een theelepeltje geitenkaas en duw er een olijf in.
  • Bak de pizza’s 12 minuten in de voorverwarmde oven.
  • Werk af met een druppeltje olie.